C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

AllMax C VOL е много добра добавка за след тренировка. Макар, че C:VOL съдържа креатин, бета аланин, карнитин и туарин, не подхождайте скептични, а прочетете доводите на екипа от AllMax Nutrition ...

Повече детайли

Нов продукт

Limited special offer

62,00 лв

70,00 лв

-8,00 лв

- +

Производител: ALLMax Nutrition

 
Повече информация

AllMax CVOL цена Без конкуренция. Добра хранителна добавка за след тренировка.

Изграждане на мускулна маса по бързо, отколкото някога сте си представяли!!

  • Ставате по-силни след всяка тренировка
  • Пълноценна формула за бърс мускулен растеж


AllMax C:VOL е добавка за след тренировка, една силна възстановяваща напитка, предназначена да увеличи мускулната маса, сила и обем. CVOL е формулиран с 5 г креатин хелат комплекс, включващ креатин магнезиев хелат, 2,5 грама таурин, един грам L-карнитин L-тартарат, един грам бетаин и 800 мг бета-аланин, дозирани с по-ефективни нива за бързо възстановяване след интензивни тренировки.

Макар, че C VOL е доста вкусен, в него няма никаква захар. Креатинът повишава мускулната експлозивност, бета-аланин подобрява издръжливостта, Карнитин предпазва мускулите от след тренировъчни травми, а тауринът подобрява мускулната маса, повишава нивата на енергия и увеличава обема на мускулите.

CREATINE, бета-аланин и L-карнитин след тренировка ?!

креатинът
Високите нива на креатин в мускулите ви са от съществено значение за създаването на висока интензивност, експлозивна сила, която трябва да се вдигне голяма тежест на пейката или да получите експлозивност на разстояние от линията. Високо ниво на креатин в мускулите ви ще помогне да генерирате тази енергия. Можете да ставате по-силен с всяка тренировка, а мускулите ви растат много бързо.

Но не е креатин трябва да се приемат като преди тренировка? Защо бихте допълнят с креатин след тренировка? Две думи, доставка и усвояване. Креатин трябва да влязат в кръвния поток, където може да бъде доставено на изчакване мускулни клетки, веднъж в кръвния поток, трябва да се абсорбира активно от мускулните клетки. Но когато тялото не е било чрез интензивна тренировка, мускулите ви не са готови за усвояване на креатин.

За да се извлече максимална полза, в CVOL е включена смес от 4 форми на креатин и високо-ефективна комбинация от екстракти, специално разработени, за да се увеличи активното усвояване на креатин в мускулните клетки. Всяка форма на креатин в C-VOL има свой специфичен профил и всеки е специално разработен, за да има своя собствена форма на доставка и усвояване.

Бета-аланин

Докато много компании поставят бета-аланин изключително в формула за преди тренировка, истината е, че бета-аланин е още по-ефективен когато се дозира по-често, също и след тренировка.

Повечето хора приемат бета-аланин в тяхната предварителна тренировка, защото "те могат да се чувстват, че работи".

Съществува обща неразбирателство как работи бета-аланин. Тялото се нуждае от бета-аланин за да направи карнозин. Бета-аланин се свързва с L-хистидин, за да се образува карнозин. С продължаващата употреба на бета-аланин, тялото повишава нивата си на карнозин. Тъй като има много хистидин в организма, добавянето на бета-аланин увеличава производството на карнозин.

Карнозин се съдържа и в двете, бавните и бързи мускули влакна и е отговорен за буфериране на нивата на рН (намаляване на киселинността) в тялото след интензивна тренировка. Един популярен теория, чрез карнозин допринася за намалена клетъчна киселинност е като действа като носител на протонната за повишаване на ефективността на протонната ефлукс от клетката.

 
C:VOL състав
Supplement Facts
C:VOL™ Coconut Lime Mojito
Serving Size:1 Scoop (12.5 g)
Servings Per Container:30
Amount Per Serving% Daily Value*
Calories5
Total Carbohydrate1 g<1%
Calcium (as Calcium Silicate)12 mg<1%
Magnesium (as Creatine Magnesium Chelate)156 mg40%
Creatine Chelate Complex*
Creatine MagnaPower® (Ionically-Bound Creatine Magnesium Chelate)1,950 mg
Creatine Monohydrate (Highly-pure, Bonded-form)1,850 mg
Creatine HCl750 mg
Creatine Anhydrous450 mg
Strength & Muscle-Volume Matrix*
Taurine2,500 mg
L-Carnitine L-Tartrate (LCLT)1,000 mg
Betaine (TMG)1,000 mg
Beta-Alanine (BetaSynth™)800 mg
Creatine Absorption Complex*
Prickly Pear (Opuntia ficus-findica) (aerial) extract84 mg
Bitter Melon (Momordica charantia) (fruit) extract41 mg
CinnulinPF® (Cinnamomum burmannii) (bark) extract30 mg
OTHER INGREDIENTS: Citric Acid, Natural and Artificial Flavors, Sucralose, Aceseulfame Potassium, Natural Colors [Turmeric Powder (Curcuma longa, rhizome), Spirulina powder (Spirulina platensis)].
ALLERGEN INFORMATION: Produced in a facility that also handles Milk, Soy, Egg, Peanut, Tree Nut, Fish, Crustacean and Shellfish products.
* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet † Daily Value not established Supplement facts vary based on size and flavor.

US1002

Напишете отзив

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

AllMax C VOL е много добра добавка за след тренировка. Макар, че C:VOL съдържа креатин, бета аланин, карнитин и туарин, не подхождайте скептични, а прочетете доводите на екипа от AllMax Nutrition ...

Напишете отзив

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Меню