SAN Testo Hardcore

SAN Testo Hardcore е уникален продукт за покачване на собствения тестостерон. Тесто Хардкор е комбининация от Трибулус терестрис и ZMA.

Повече детайли

SAN-12

Нов продукт

39,00 лв

- +

Производител: SAN

 
Повече информация

SAN Тesto Hardcore (трибулус терестрис + ЗМА ) 2000 мг в ДОЗА С 90% САПОНИНИ. Трибулус Терестрис е билка която при мъжете повдига собствения тестостерон, понижава телесните мазнини, дава сила и издражливост, при жените помага за регулирането на хормоните и техния баланс.

Стероидните сапонини са естествени елементи в Трибулус, които действат като катализатор за производството на тестостерон. Ето защо всяка серия TESTO HARDCORE съдържа пълни 2 грама от тази билка. Повечето формули на пазара са стандартизирани до незначителни 45%, но TESTO HARDCORE доставя минимум 90% стероидни сапонини, което го прави единственият добър избор за хардкор билков тестостеронов бустер.

Наред с усилващите тестостерона ефекти на Tribulus Terrestris, TESTO HARDCORE е обогатена с цинков магнезиев оксиден комплекс на SAN. В много клинични проучвания, бе доказано, че цинкът повишава тестостероновите нива естествено в допълнение към благотворната роля, която играе в клетъчния растеж и възстановяване на тъканите. Този комплекс, подсилващ Т, също доставя витамин B6, който спомага за оптимизиране на усвояването заедно с магнезиев оксид за основните му роли в производството на АТФ, мускулната контракция и поддържането на подходящ електролитен баланс.

Начин на употреба: по 3 таблетки преди лягане.

Важното при приема на всеки един трибестан е че трябва да се приема минимум 2-3 месеца, тъй като това е продукт с натрупване в организма. Ефекта е силен, но не идва веднага!

 
Testo Hardcore състав
Състав на Testo HardcoreКоличество% RDA*
Дози / Дозировка303 таб.
Базови съставки
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCI)5 mg250%
Magnesium (as Magnesium Oxide)450 mg113%
Zinc (as Zinc Oxide)23 mg153%
Tribulus Terrestris
(min. 90% Saponins)
2 gr±
* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.
OTHER INGREDIENTS: Hydroxypropyl Cellulose, Calcium Carbonate, Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate, Hypromellose, Stearic Acid, Silicon Dioxide
Manufactured in a facility that also processes egg, shellfish, fish, soy, peanuts, tree nuts and milk ingredients.

Напишете отзив

SAN Testo Hardcore

SAN Testo Hardcore е уникален продукт за покачване на собствения тестостерон. Тесто Хардкор е комбининация от Трибулус терестрис и ZMA.

Напишете отзив

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Меню