Rapidcuts Femme Stick Pack - Фет Бърнър за жени

AllMax Rapidcuts Femme Stick Pack е много добър и ефикасен фет бърнер за жени под формата на сашета. Уникален продукт за отслабване и намаляване на излишните мазнини при жените.

Повече детайли

Нов продукт

45,00 лв

- +

 
Повече информация

RAPIDCUTS Femme на сашета за по-лесен прием!

Разфасовка: 22 пакетчета

AllMax Rapidcuts Femme Stick Pack цена за 22 сашета.

AllMax Rapidcuts Femme е първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена за бързо премахване на складираните телесни мазнини. Продукта разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™. Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, ще почувствате как работи, като за броени дни ще видите бързи резултати.

Чрез RAPIDCUTS Femme, Вие ще преминете през три стъпки, които ще пренасочат мазнините и ще Ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

1. Стъпка – RAPIDCUTS Femme включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм. Кортизолът е хормон в човешкия организъм, който започва да се произвежда, когато човек се намира в стресова ситуации. Този хормон ускорява натрупването на мазнини в коремната област. Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата. Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril ® – то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) доказват, че то намалява нивата на Кортизол в тялото с 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.

2. RAPIDCUTS Femme RELEASE, е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните области, като задейства процеса на липолизата. Една от ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme, ForsLean ®, е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент 5804596. Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.

3. IGNITE – Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme. Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.

Революционната Sensorilean смес помага да се балансира нивото на кортизол в тялото и Ви помага най-накрая да загубите точно толкова килограми, колкото искате.

В клинично 8-седмично проучване се установява, че ключовата съставка в Sensorilean драстично намалява нивата на кортизола с 26%! RAPIDCUTS Femme е първата женска хранителна добавка, която открива и изгаря нежеланите мазнини във Вашето тяло. Нейната 3-степенна технология за изгаряне на мазнини е тази, която прави продукта наистина уникален и бързо води до загуба на тегло.

Това не е някаква обикновена, посредствена добавка за отслабване. Ако искате да изпитате истински резултати, да можете да ги видите и пипнете, просто вземете RAPIDCUTS Femme още днес! Нищо не работи по-бързо!

Употреба: 1 пакетче се разтваря в 500 мл. вода и се консумира 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 22 пакетчета

 
Rapidcuts Femme Stick Pack състав

Supplement Facts

RAPIDCUTS FEMME CRYSTALS Berry Fruit Punch

Serving Size:1 Packet (4.5 g)
Servings Per Container:22
Amount Per Serving% Daily Value*
Calories10 
Total Fat0 g0%
Total Carbohydrate3 g1%
   Sugars0 g
Vitamin B6 (as Pyridoxal Hydrochloride)1.2 mg60%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin)6 mcg100%
Chromium (as Chromium (III) Picolinate)60 mcg40%
TARGET, RELEASE, IGNITE™ Complex736 mg
TARGET™100 mg
Sensoril® Ashwagandha Extract (Std. to 60% Oligosaccharides, 10% Withanolides, 2% Withaferin-A) 100 mg
RELEASE™500 mg
Svetol® Green Coffee Bean Extract [Std. to 45% CGA, 10% 5-CQA] 200 mg, G6P™ Green Coffee Bean Extract (Std. to 50% Chlorogenic Acids, 60% Polyphenols) 300 mg
IGNITE™136 mg
Caffeine anhydrous 116 mg, Cocoa Extract (Std. to 6% Theobromine) 20 mg

NON-MEDICINAL INGREDIENTS: Maltodextrin, natural fruit punch and raspberry flavours, citric acid, malic acid, beet root colour, sucralose, acesulfame potassium, silica.

ALLERGEN STATEMENT: Produced in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Tree Nut, Wheat, Mollusk, Crustacean and Shellfish products.

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

CA2008

Напишете отзив

Rapidcuts Femme Stick Pack - Фет Бърнър за жени

AllMax Rapidcuts Femme Stick Pack е много добър и ефикасен фет бърнер за жени под формата на сашета. Уникален продукт за отслабване и намаляване на излишните мазнини при жените.

Напишете отзив

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Меню