Rapidcuts Femme - Фет Бърнър за жени

Rapidcuts Femme AllMax е много добър и ефективен фет бърнер за жени. Един уникален продукт за отслабване и намаляване на излишните мазнини при жените.

Повече детайли

Нов продукт

47,00 лв

  • 42 Таблетки

- +

 
Повече информация

RAPIDCUTS Femme ® е изцяло естествена добавка за отслабване, която е проектирана с една-единствена цел – да Ви помогне да създадете бързо и трайно красиво тяло, да го стегнете и тонизирате чрез загуба на излишните мазнини. Уникалното съчетание на два високоефективни и мощни комплекса в RAPIDCUTS Femme, които работят в синхрон, Ви спомага да стопите мазнините на клетъчно ниво и драстично да намалите хормона на стреса кортизол. С него можете да очаквате да загубите нежеланите телесни мазнини и да стегнете тялото си за около 12 седмици!

AllMax Rapidcuts Femme цена от производител. Качествен фет бърнер за жени и отслабване.

RAPIDCUTS Femme е първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена да премахне складираните телесни мазнини с невиждана досега скорост. Този фет бърнер разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™. Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как работи, и за броени дни ще видите резултати.

Чрез RAPIDCUTS Femme, Вие ще преминете през три стъпки, които ще пренасочат мазнините и ще Ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

RAPIDCUTS Femme е може би един от най-работещите фат бърнери за жени, предлагащи се днес на пазара на хранителни добавки. Състои се от мощна, 3-степенна система TRI ™, благодарение, на която бързо ще моделирате тялото си и ще изглеждате така, както винаги сте мечтали.
Още в момента, в който приемете RAPIDCUTS Femme, той започва да работи. По време на първият етап се нормализира нивото на кортизола в организма, като така се намалява натрупването на мазнини в коремната област.
Вторият етап е насочен към освобождаване на вече натрупаните мазнини, които се изгарят по време на третия етап..

1. Стъпка - RAPIDCUTS Femme включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм. Кортизолът е хормон в човешкия организъм, който започва да се произвежда, когато човек се намира в стресова ситуации. Този хормон ускорява натрупването на мазнини в коремната област. Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата. Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril ® - то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) доказват, че то намалява нивата на Кортизол в тялото с 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.

2. RAPIDCUTS Femme RELEASE, е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните области, като задейства процеса на липолизата. Една от ключовите съставки е ForsLean ® - тя е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент 5804596. Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.

3. IGNITE - Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme. Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.

RAPIDCUTS Femme е идеално допълнение към ISOfemme Протеиновите шейкове, създадени специално за Вас - жените.

1. Какво е това, което прави тази добавка различна от останалите подобни хранителни добавки?

RAPIDCUTS Femme е създадена изключително за жени, за всеки който иска да трансформира тялото си и да преобрази живота си. Фет бърнара е много над всички други добавки за отслабване, тъй като това е продукт, който може ефективно да Ви помогне да управлявате и регулирате теглото си. За разлика от много други продукти за отслабване на пазара, Вие трябва просто да вземете една бързоосвобождаваща се капсула два пъти на ден и неусетно ще забележите ефекта. RAPIDCUTS Femme също съдържа изключителна патентована смес, наречена Sensorilean ™, преодоляваща хронично високите нива на хормона на стреса кортизол, който може да е причина за Вашето наднормено тегло.

Нормалното ниво на кортизола спомага за поддържане на жизненоважни функции и спомага за горенето на мазнините, прекалено високото му отделяне гори много мускулна тъкан, забавя метаболизма, намалява нивото на тестостерона, забавя функцията на щитовидната жлеза и стимулира натрупването на подкожна мазнина.

Революционната Sensorilean смес помага да се балансира нивото на кортизол в тялото и Ви помага най-накрая да загубите точно толкова килограми, колкото искате.

В действителност, едно 8-седмично проучване установява, че ключовата съставка в Sensorilean драстично намалява нивата на кортизола с 26%! RAPIDCUTS Femme е първата женска хранителна добавка, която открива и изгаря нежеланите мазнини във Вашето тяло. Нейната 3-степенна технология за изгаряне на мазнини е тази, която прави продуктът наистина уникален и довежда загубата на тегло до следващо ниво.

Накратко: това не е някаква обикновена, посредствена добавка за отслабване. Ако искате да изпитате истински резултати, да можете да ги видите и пипнете, просто вземете RAPIDCUTS Femme още днес! Нищо не работи по-бързо!

2. Какво е Sensorilean?

RAPIDCUTS Femme съдържа естествено получен билков екстракт, наречен Sensorilean, който е уникална смесица от екстракти, подпомагащи загубата на тегло, който не се среща при никой друг продукт на пазара! Тази авангардна формула е индивидуално защитени от три отделни патента и съчетава идеалните количества от ForsLean ® и Sensoril ®, които превръщат този продукт в идеалното решение за всеки, който иска за се отърве от нежеланите мазнини. Активната съставка в ForsLean ® активира ензим, който стимулира мастните клетки, да бъдат разбити на клетъчно ниво и да се използват като енергия, която може да помогне да се увеличи скоростта на метаболизма и термогенезата – представлява изгарянето на калории чрез отделяне на топлина.

RAPIDCUTS Femme с нова модерна 3-степенна технология за изгарянето на мазнините, наречена TRI ™. Този революционен подход, насочен към трансформация на женското тяло поставя нов стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи и ще забележите трансформацията на тялото си само за броени дни.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА:

Приемайте по 1 капсула два пъти на ден на празен стомах с 6 до 8 унции (180-240 мл.) вода. Вземете едно хапче 30 минути преди първото хранене, а второто 30 минути преди физическите си упражнения или преди следобедното хранене. Дозите трябва да бъдат приемани на интервал от най-малко 6 часа. Да не се превишава 6 капсули дневно. Използвайте минимум 12 седмици за оптимални резултати.

 

 
Rapidcuts Femme състав

Supplement Facts

RAPIDCUTS FEMME

Serving Size:1 capsule
Servings Per Container:42
Amount Per Serving% Daily Value*
Vitamin B6 (as Pyridoxal Hydrochloride)1.21 mg60%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin)6 mcg100%
Chromium (as Chromium (III) Picolinate)60 mcg50%
TARGET, RELEASE, IGNITE™ Complex736 mg
TARGET™100 mg
Sensoril® Ashwagandha Extract (Std. to 60% Oligosaccharides, 10% Withanolides, 2% Withaferin-A) 100 mg
RELEASE™500 mg
Svetol® Green Coffee Bean Extract [Std. to 45% CGA, 10% 5-CQA] 200 mg, G6P™ Green Coffee Bean Extract (Std. to 50% Chlorogenic Acids, 60% Polyphenols) 300 mg
IGNITE™136 mg
Caffeine anhydrous 116 mg, Cocoa Extract (Std. to 6% Theobromine) 20 mg

NON-MEDICINAL INGREDIENTS: Gelatin, Magnesium Stearate, Silica, Tartrazine, FD&C Blue #1, FD&C Red #40, Titanium Dioxide.
Canadian RAPIDCUTS FEMME has a vegan capsule and is suitable for vegans. 

ALLERGEN STATEMENT: Produced in a facility that handles Soy, Milk and Shellfish products.

WARNINGS: Consult a healthcare practitioner prior to use if you have high blood pressure, glaucoma and/or detrusor instability; if you are of childbearing age, pregnant or breastfeeding; if you have diabetes; or, if you are taking lithium. Consumption with natural health products which increase blood pressure and other caffeine-containing products is not recommended. This product is not intended as a substitute for sleep. Store in a cool, dry place. Protect from heat, light and moisture. Do not purchase if seal is broken.

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

CA2008

Напишете отзив

Rapidcuts Femme - Фет Бърнър за жени

Rapidcuts Femme AllMax е много добър и ефективен фет бърнер за жени. Един уникален продукт за отслабване и намаляване на излишните мазнини при жените.

Напишете отзив

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Меню