ПРОТЕИНИ

 • Суроватъчен протеин
  Суроватъчен протеин

  Суроватъчен протеин е протеиновата форма която най – добре се усвоява от организма, по-добре от пиле или риба. Протеина от суроватка е с много висока биологична стойност – достига до 112 %. Суроватъчния протеин е комбинация от кълбовидни протеини, изолирани от суроватка, материал създаден като страничен продукт от производството на сирене. Суроватъчен протеин се приема за възстановяване след тежки тренировки, като намалява катаболните процеси и засилва анаболните. Суроватъчният протеин е добър за повишаване на мускулната маса и сила, а при подходящ хранителен режим се използва в период за изгаряне на мазнини.

 • Суроватъчен изолат
  Суроватъчен изолат

  Суроватъчен протеин изолат е хранителна добавка създадена чрез филтриране на млечен протеин. Разликата между формите суроватъчен протеин е в процеса, използван за филтриране на протеините. Суроватъчния изолат е с по-висок процент на чист протеин и може да бъде филтриран по такъв начин, че в него да няма лактоза, въглехидрати, мазнини и холестерол. Суроватката е страничен продукт от процеса на производство на кашкавал. Тя може да бъде обработена до получаване на суроватъчен протеин в три форми: суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат, или суроватка хидролизат. Суроватъчния протеин изолат е с високо биологично действие и много бързо се абсорбира в тялото, има по- висока концентрация на аминокиселини с разклонена верига ( BCAAs ), които са силно концентрирани в мускулната тъкан, и се използват за гориво на работещите мускули като се стимулира синтеза на протеин.

 • Казеин - Млечен протеин
  Казеин - Млечен протеин

  Казеинът е ценен, бавно усвояващ се млечен протеин, поради което, не случайно, в спортните среди е наричан - нощен протеин. Казеинът се извлича от млякото на бозайниците, като например, 80% от протеините в кравето мляко са казеин. Приеман под формата на спортна хранителна добавка, освен че доставя качествен протеин, казеинът е източник на ценни аминокиселини, въглехидрати и два неорганични елемента - калций и фосфор. Казеина осигурява на тялото по-слаб, но бавен и продължителен приток на аминокиселини в кръвта. Активно спортуващите, силовите атлети и културистите приемат казеин като нощен протеин, защото той се усвоява по- бавно и доставя аминокиселини на тялото през цялата нощ. Казеинът е много важен елемент в храненето за качване и изграждане на мускулна маса и сила.

 • Яйчен протеин
  Яйчен протеин

  Яйченият протеин е яйчен белтък, изсушен и обработен до яйчен протеинов прах. Яйчения протеин се усвоява напълно от човешкия организъм. В състава му влизат в оптимални съотношения всички необходими на тялото аминокиселини. Протеина от яйца притежава най-високата биологична стойност като хранителен елемент, и съдържа всички незаменими аминокиселини (с високо ниво на верижно разклонени амино киселини - BCAA) и глутаминова киселина. Яйчният белтък е бавен протеин, освобождава се в кръвния поток дълго време и осигурява градивен материал за растежа на мускулите. Най-добре е да се приема вечер преди лягане. Понеже няма въглехидрати и мазнини е подходящ при диети.

 • Протеинови Матрици
  Протеинови Матрици

  Протеиновата матрица или комбиниран протеин, представлява комбинация от няколко вида протеин, обикновено – казеин, суроватъчен и яйчен протеин, плюс няколко микроелемента за подобряване усвояването на матрицата от протеини. Идеята да се комбинират белтъчини от различни източници е да се създаде комплексно протеиново зареждане, т.е. бърз, бавен и още по-бавен протеин. С прости думи, протеиновите матрици дават на тялото колкото си може по-дълго време белтъчини за възстановяване и растеж на мускулите, пострадали от тежката тренировка.

 • Соев протеин
  Соев протеин

  Соевият протеин се изолира от соя. Обелени и обезмаслените соевите зърна се обработват в три вида високо протеинови търговски продукта: соево брашно, концентрати и изолати. Соев протеинов изолат е бил използван от 1959 г. насам в храните заради неговите функционални свойства. Наскоро, соевия протеин доби популярност в резултат на употребата му в хранителни продукти за здравето, както и много страни позволяват здравни претенции за храни, богати на соев протеин. Соята съдържа малко, но от голямо значение 2S албумин, също така съдържа биологично активни и метаболитни протеини, като ензимите, трипсин инхибитори, хемаглутинин , и цистеинови протеази, много сходни с папаин.

 • Телешки протеин
  Телешки протеин

  Телешкият протеин е идеален за покачване на мускулна маса и сила. Телешкото месо е ценен и голям източник на протеин. Но с приема на големи количества месо ние поглъщаме и големи количества мазнини и холестерол които не желаем да попадат в тялото ни. С приема на телешки протеин намаляваме негативите на месото и се възползваме само от неговите предимства за изграждане на мускулна маса. В него има високо съдържание на протеин, естествено съдържание на креатин, почти без въглехидрати и захари.

 • Протеинови вафли
  Протеинови вафли

  Протеиновите вафли – барчета, първоначално са били предназначени за сериозни спортисти, но сега се възприемат като здравословна, питателна закуски или заместител на храната. Протеиновите вафли са изключително удобни за активно спортуващи хора, които търсят нещо, което да им даде прилив на енергия и хранителни вещества между тренировките и храненето.

на страница
Показване на 1 - 11 от 35 артикула
 • 2,79 лв В наличност
  Протеинова вафла богата на протеин, верижно разклонени аминокиселини, л-глутамин и витамини..
 • Limited special offer
  4,00 лв 6,00 лв -2,00 лв В наличност
  Намалена цена!
  MuscleMeds Carnivor Brownie е уникален протеинов десерт с който може да поддържате вашият активен фитнес начин на живот. Carnivour Brownie е качествена протеинова вафла, съдържаща телешки изолат като част от протеиновия бленд.
 • Limited special offer
  4,80 лв 7,00 лв -2,20 лв В наличност
  Намалена цена!
  MuscleMeds Carnivor Bar е 91 грамово протеиново блокче с комбинация от телешко протеин изолат, суроватъчен изолат и млечен протеинов изолат, което осигурява ценни хранителни вещества, необходими за интензивен мускулен растеж и развитие.
 • 28,33 лв В наличност
  25 грама протеин и много баластни вещества в 1 много вкусна вафла, преди тренировка или винаги когато сте гладни....
 • 43,25 лв В наличност
  Бавен, ефективен и качествен, това е Complete Casein, за вечерта или между храненията, той гради мускулите Ви…
 • 43,33 лв В наличност
  100% чист концентриран суроватъчен протеин, подсилен допълнително с BCAA, за оптимизиране на мускулния растеж.
 • 43,33 лв В наличност
  Muscle Milk е отлична протеинова матрица с добавен комплекс от 20 витамина и минерала и незаменими мастни киселини...
 • 50,00 лв В наличност
  Бавен - много добре усвояващ се казеинов протеин за постоянно поддържане на градивни протеини в мускулите. 
 • 50,00 лв В наличност
  Бавен - много добре усвояващ се казеинов протеин за постоянно поддържане на градивни протеини в мускулите. 
 • 52,42 лв В наличност
  Чист яйчен протеинов концентрат, високо биологичен и добре усвояващ се от организма....
 • 53,33 лв В наличност
  100% чист, хидролизиран суроватъчен протеин изолат, без въглехидрати и без мазнини, подходящ. .
Показване на 1 - 11 от 35 артикула

Филтър

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Няма продукти

Меню