ОТСЛАБВАНЕ и РЕЛЕФ

 • Л - Карнитин
  Л - Карнитин

  Л-карнитин е аминокиселина, която се произвежда в тялото от лизин и метионин. Карнитина служи за транспортирането на мастните киселини от вътреклетъчното пространство в митохондриите, където липидите (мазнините ) се разграждат и генерират енергия.

 • Фет Бърнър
  Фет Бърнър

  Фет бърнарите са спортно хранителни добавки, които са проектирани с цел да се ускори процеса на загуба на мазнини и отслабване, когато се комбинират със здравословна диета и редовни физически упражнения. Също известни като термогени, фет бърнърите са смеси от билки и стимуланти, които леко повишават телесната температура, която може да ви помогне да изгорите повече калории по време на тренировка. Един от основните въпроси с който хората се борят е, че когато се опитвате да отслабнете се придържа към здравословен хранителен режим, но по-честите упражнения водят до увеличаване на апетита, което потенциално може да повлияе на хранителния режим. Фет бърнарите съдържат съставки, които помагат за подтискане на апетита и ви държат под напрежение по време на нискокалорична диета. При липсата на глад, спазването на ниско калорийна диета не е проблем.

 • Средно-верижни триглицериди
  Средно-верижни...

  Средно-верижните триглицериди (MCT) са наситени мастни киселини с дължина 8-10 въглеродни атома. За разлика от наситените с по-дълга атомна верига MTC са с много полезни свойства за организма. Те ускоряват метаболизма и повишават енергията чрез стимулиране производството на кетони. Могат да бъдат включени в програма за отслабване, без страх от неблагоприятно въздействие върху метаболитните рискови фактори. Имат ефект против стареене, предпазване на сърцето и засилване на мозъчната дейност. Средноверижни триглицериди се използват за лечение и профилактика на различни заболявания.

на страница
Показване на 1 - 11 от 26 артикула
 • 13,25 лв В наличност
  Средноверижни триглицериди, дават енергия и помагат за горенето на мазнини...
 • 13,58 лв В наличност
  1000 мг. в една таблетка. Две високоефективни форми на L-карнитин: тартратна и фумаратна. 
 • 21,67 лв В наличност
  Л-карнитин в съчетание с л-орнитин, л-аргинин и Хром пиколинат…
 • 24,92 лв В наличност
  Блокира натрупването на мазнини и излишни килограми, много подходяща добавка през периодите на чистене от мазнини или диети за отслабване.
 • 25,75 лв В наличност
  2000 мг. в 1 доза, течна форма за бързо и пълноценно усвояване, обогатен с B комплекс...
 • 28,00 лв В наличност
  AllMax CLA 95 е най-безопасният, най-естествен и добър начин за отслабване...
 • 29,00 лв В наличност
  Течен Л-карнитин Musclepharm Carnitine Core е високо качествена течна L-карнитинова матрица с добра цена.
 • 29,00 лв В наличност
  San Yohimbine HCI 90 капсули съдържа първият по рода си Йохимбин Хидрохлорид извлечен от кората на дървото Йохимбе.
 • 30,83 лв Изчерпано
  Lean Fix Elite е добавка за отслабване, намаляване на мазнините и по-добър начин на живот за жени и мъже.
 • 39,00 лв В наличност
  AllMax AminoCuts A:CUTS е хранителна добавка осигуряваща силна и ефективна формула за изгаряне на мазнини, която в същото време ви възстановява, помага за натрупването на нова чиста мускулна маса и зарежда тялото с естествени източници на енергия.
 • 45,00 лв В наличност
  AllMax Rapidcuts Femme Stick Pack е много добър и ефикасен фет бърнер за жени под формата на сашета. Уникален продукт за отслабване и намаляване на излишните мазнини при жените.
Показване на 1 - 11 от 26 артикула

Наскоро прегледани

Няма продукти

Меню