Продукти на NOW

От създаването си през 2000 г., NOW® International разширява обхвата на марката NOW в повече от 70 държави, което прави NOW® една от най-популярните марки на естествени здравни добавки в света.

NOW® International използва пълна гама от здравословни спортни добавки, за да предложи на клиенти си наистина изключителни продукти. Качеството винаги е от водещо значение за NOW FOODS и постоянно инвестират в нови разработки, техническо оборудване и професионалисти, необходими за контрол на качеството.


NOW Foods притежава GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка).

Още
Показване на 1 - 11 от 11 артикула
 • 30,00 лв В наличност
  NOW Maca е силен афродизиак, подсилва либидото и сексуалната функция. Мака повишава физическа енергия и издръжливост. Стимулира мозъчната дейност и концентрацията. Подобрява хормоналния баланс. Увеличава работоспособността и намалява стреса. Облекчава смущенията при менопауза и менструални проблеми.
 • 31,00 лв В наличност
  NOW Flush Free Niacin, Витамин B3 на добра цена. Ценен витамин от група B, добра добавка за подобряване метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати.
 • 31,00 лв В наличност
  NOW Saw Palmetto Extract е хранителна добавка за поддържане на здравословна функция на простатата. Проучванията показват, че екстракт Сау Палмето, освен като противовъзпалително средство, повишава собствения тестостерон при мъже.
 • 32,00 лв В наличност
  Now Vitamin C 1000 mg Sustained Release осигурява постепенно и продължително освобождаване на Витамин С. Силен Антиоксидант, необходим и за производството на колаген (структурен протеин в съединителната тъкан) и следователно е важен за здравето на кожата, костите и ставите.
 • 32,00 лв В наличност
  Now Vitamin C 1000 mg Rose Hips, Витамин С е силен антиоксидант. Той е водоразтворим хранителен елемент, известен със своята жизненоважна роля в имунната система. Расфасовки: Now Vitamin C 1000 мг - 100 таблетки Now Vitamin C 1000 мг - 250 таблетки
 • 40,00 лв В наличност
  NOW ZMA е комбинация от цинк, магнезий и витамин B-6. ЗМА повишава тестостерона, мускулната сила и издръжливост и насърча възстановяването след тренировка.
 • 40,00 лв В наличност
  Now Magnesium Citrate / Магнезий e минерал, който е от решаващо значение зa метаболизма и производството на енергия, мускулните контракции, предаването на нервните импулси и минерализацията на костите.
 • 56,00 лв В наличност
  Alpha Lipoic Acid NOW (Алфа липоева киселина) е мощен антиоксидант и активира Витамините C и E. Тя има ефект и действие да регулира кръвната захар, предпазва нервните тъкани, понижава нивото на холестерол в кръвта.
 • 60,00 лв В наличност
  Now Tribulus terrestris 1000 е Трибулус терестрис, добавка за покачване на ендогенния тестостерон. Познат като Бабини зъби, Трибулуса е билка която засилва и спомага за повишаване на собствения тестостерон и потентността.
 • 63,00 лв В наличност
  NOW Cholesterol Support е добавка за поддържане на здравословни нива на холестерол в нормални стойности. Подпомага производството на добрия холестерол (HDL) и намалява лошия (LDL).
 • 105,00 лв В наличност
  NOW Ultra Omega 3 EPA / DHA е уникална формула на омега-3 мастни киселини. Изследвания показват, че консумацията на омега-3 мастни киселини от EPA и DHA подобрява мозъчната дейност и намалява риска от сърдечно съдови заболявания.
Показване на 1 - 11 от 11 артикула

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Няма продукти

Меню