Now Ultra Omega-3 EPA / DHA - 90 дражета

NOW Ultra Omega 3 EPA / DHA е уникална формула на омега-3 мастни киселини. Изследвания показват, че консумацията на омега-3 мастни киселини от EPA и DHA подобрява мозъчната дейност и намалява риска от сърдечно съдови заболявания.

Повече детайли

NOW-008

Нов продукт

105,00 лв

- +

Производител: NOW

 
Повече информация

Ultra Omega-3 представлява комплекс от EPA и DHA незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и др.

Какво е Ultra Omega 3 EPA / DHA

ЕРА и DHA представляват съответно ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселина. Тези мастни киселини са омега-3 мазнини, които се намират в студеноводни риби. ЕРА DHA са силно ненаситени мазнини, тъй като съдържат шест и пет двойни връзки в техните дълги структурни вериги. Тези полиненаситени мазнини играят много важна роля за функциите в човешкия организъм.

ЕРА и DHA са жизненоважни хранителни вещества и могат да се приемат за поддържане на здравословната функция на следното: мозък и ретина: DHA е изграждащ блок за тъкани в мозъка и ретината на окото. Помага при формирането на невронни предаватели, като фосфатидилсерин, който е важен за мозъчната функция. DHA се намира в ретината на окото и приемането му може да е необходимо за поддържане на здрави нива за нормална очна функция.

ЕРА и DHA се преобразуват в хормонално-подобни вещества, наречени простагландини, които регулират клетъчната активност и здравословната сърдечно-съдова функция.

Приемането на Ultra Omega-3 EPA / DHA също може да помогне при ментални аномалии, като болестта на Алцхаймер и деменцията.
Има и други предимства от прием на ЕРА и DHA, тъй като те също действат като източник на енергия, изолират организма срещу топлинни загуби, предотвратяват сушенето и лющенето на кожата и възстановяват тъканите и органите..

Начин на употреба: от 1 до 2 капсули на ден, приемайте с храна. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място след отваряне.

Now Ultra Omega 3 EPA / DHA cena, качествен и оригинален продукт.

 
Състав
Ultra Omega-3 EPA / DHA Състав
Дозировка:1 Драже
Показания на контейнер:90
Сума за сервиране% Дневна стойност
* Процентните дневни стойности се базират на диета с 2 000 калории.
Дневната стойност не е установена.
Калории10
Общо мазнини1 g1%*
Наситените мазнини<0.5 g<1%*
Полиненаситена мазнина1 g
Мононенаситена мазнина<0.5 g
Концентрат от натурално рибено масло1 g (1,000 mg)
Омега-3 мастни киселини:
Еикозапентаноева киселина (ЕРА)500 mg
Докозахексанова киселина (DHA)250 mg

Други съставки: Софт гел капсула (говежди желатин, глицерин, ентерично покритие, вода) и витамин Е (като естествен d-алфа токоферол). Съдържа риба (аншоа). Витамин Е от соя.

Не се произвеждат с компоненти от пшеница, глутен, соя, мляко, яйце, риба, миди или дървесни ядки. Произвежда се в съоръжение за GMP, което преработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Внимание: Само за възрастни. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна / кърмите, приемате лекарства или имате медицинско състояние. Дръжте далеч от деца.

Съхранявайте в бутилка.

Да се съхранява на хладно, сухо, тъмно място след отваряне. Моля, рециклирайте.

Напишете отзив

Now Ultra Omega-3 EPA / DHA - 90 дражета

NOW Ultra Omega 3 EPA / DHA е уникална формула на омега-3 мастни киселини. Изследвания показват, че консумацията на омега-3 мастни киселини от EPA и DHA подобрява мозъчната дейност и намалява риска от сърдечно съдови заболявания.

Напишете отзив

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Меню