GABA - Growth Hormone Activator 111gr - Dymatize

GABA aктиватора и увеличава секрецията и отделянето на растежен хормон ..

Повече детайли

SDDYMA20

Нов продукт

28,75 лв

- +

Производител: Dymatize

 
Повече информация
Категория:
Подкатегория:
Марка:
Разфасовка:
Хормон Стимулатори
Хормон на Растежа
DYMATIZE
111 грама.

 

GABA  / Gamma-Aminobutyric Acid / или гама-аминомаслена киселина е силна аминокиселина, която играе ролята на  невротрансмитер - помага на нервните импулси да преминават синапсите и да общуват по-добре. GABA има множество положителни ефекти върху нервната система.

Но ефекта и действието което е важно за нас става ясно от направените с GABA клинични изследвания:

Направените проучвания за подобряване метаболизма на мазнините в тялото, доказва че GABA увеличава и стимулира производството на растежен хормон (HGH ). Тези научни разкрития правят GABA много популярна в спортните среди, особено сред културистите.

Хормона на растежа е доказал силния си мускулно изграждащ ефект, способността му да подмладява и да подобрява множество функции в организма.

Повишеното ниво на Растежен Хормон ( HGH ) е мана небесна за всеки. Както добре знаете, колкото повече хормон на растежа, толкова по-малко телесни мазнини и повече чиста мускулна маса. С напредването на възрастта намалява секрецията и отделянето на растежен хормон и намаляването и топенето на мазнини, както и поддържането на  чиста мускулна маса става много по трудно.

Направените клинични тестове с GABA, показват не само покачване на чиста мускулна маса и намаляване на телесните мазнини, а и множество благоприятни ефекти върху организма. Подобрява се съня, състоянието на кожата и ноктите, повишена работоспособност, концентрация и като цяло – енергия.

Начин на употреба: Като хранителна добавка за възрастни, вземете 3 до 5 грама, смесени с 100 мл. вода или сок около 30 минути преди сън.

Понеже GABA е невротрансмитер - някои хора могат да почувстват незначително изтръпване на кожата и / или лек недостиг на въздух, малко след прима на Габа /. Тези симптоми бързо ще отшумят, и са характерни за тази аминокиселина.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте, ако сте бременна или кърмещи. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Използвайте само според указанията. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА.

Напишете отзив

GABA - Growth Hormone Activator 111gr - Dymatize

GABA aктиватора и увеличава секрецията и отделянето на растежен хормон ..

Напишете отзив

Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Меню