ТОНУС и ЗДРАВЕ

 • Антиоксиданти
  Антиоксиданти
  Антиоксиданти са група биохимични вещества, които имат благоприятно въздействие върху човешкия организъм заради свойството им да унищожават свободните радикали в организма, като токсини, цигарен дим, автомобилни газове, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от редица заболявания. Антиоксидантите не само унищожават свободните радикали, но и подобряват физиологията на организма, предпазват го от вируси, бактерии, токсични вещества, подобряват имунната система и се борят с процеса на стареене. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти. С всеки изминал ден средното съдържание на антиоксиданти в нашето меню става все по оскъдно. Ето защо допълването им се превръща в необходимост, като се има в предвид замърсената околна среда, стреса, преумората, алкохола и цигарите, както и много други фактори.
 • Имуностимуланти
  Имуностимуланти
  Имуностимуланти, известни също и като имуностимулатори, са вещества (лекарства или хранителни добавки), които стимулират имунната система чрез индуциране на активация или повишаване на активността на всеки от неговите компоненти.
 • Противовъзпалителни
  Противовъзпалителни
  Възпалителните процеси имат множество причинители и изражения. Може да се изразява в кратки и изострени прояви на бронхит, възпалено гърло, грип или настинка, порезни разни или одрасквания по кожата, тренировъчни травми и редица други.
на страница
Показване на 1 - 11 от 22 артикула
 • 15,75 лв В наличност
  Остър и бодър ум, предпазва нервната система и действа противовъзпалително.
 • 15,75 лв В наличност
  Екстракт от семената на грейпфрут, един истински природен "антибиотик"...
 • 15,75 лв В наличност
  Екстрактът от гроздови семена има невероятна антиоксидантна сила..
 • 15,83 лв В наличност
  Екстракт от червена боровинка, действа антибактериално и цялостно повишава имунната система ..
 • 20,00 лв В наличност
  ПРОСТАТАН (PROSTATAN) е добва добвка за подобряване на функциите на простатата. За здрава и нормално функционираща простата...
 • 20,50 лв В наличност
  Хиалуронова киселина с колаген - върнете гъвкавостта в ставите и сухожилията си, и се радвайте на свежа и подмладена кожа....
 • 25,00 лв В наличност
  OMEGA 3 AllMax e чист и качествен концентрат от Рибено масло - богат източник на Омега 3 мастни киселини.
 • 25,00 лв Изчерпано
  Добър начин да предпазите или да възстановите черния си дроб, AllMax е съчетал в Liver D-TOX, най-добрите билкови екстракти и антиоксиданти за предпазване на черния дроб.
 • 30,00 лв В наличност
  NOW Maca е силен афродизиак, подсилва либидото и сексуалната функция. Мака повишава физическа енергия и издръжливост. Стимулира мозъчната дейност и концентрацията. Подобрява хормоналния баланс. Увеличава работоспособността и намалява стреса. Облекчава смущенията при менопауза и менструални проблеми.
 • 31,00 лв В наличност
  NOW Saw Palmetto Extract е хранителна добавка за поддържане на здравословна функция на простатата. Проучванията показват, че екстракт Сау Палмето, освен като противовъзпалително средство, повишава собствения тестостерон при мъже.
 • 32,00 лв В наличност
  Now Vitamin C 1000 mg Rose Hips, Витамин С е силен антиоксидант. Той е водоразтворим хранителен елемент, известен със своята жизненоважна роля в имунната система. Расфасовки: Now Vitamin C 1000 мг - 100 таблетки Now Vitamin C 1000 мг - 250 таблетки
Показване на 1 - 11 от 22 артикула

Наскоро прегледани

Няма продукти

Меню