КАК ДА ПОРЪЧАТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО СПОРТНИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

1 - ВАРИАНТ като се регистрирате

Регистрацията отнема 2-3 минути и ще Ви улесни при поръчка на следващи продукти. Нужно е да въведете e-mail адрес и телефон за обратна връзка и потвърждение, две имена, да си изберете и въведете парола нужна за вход в нашия магазин, като SportniDobavki.com гарантира пълната Ви анонимност и сигурност при пазаруване.

2 - ВАРИАНТ без регистрация

Без регистрация също може да поръчате продукти. Нужно е да въведете e-mail адрес, две имена и телефон за обратна връзка и потвърждение.

3 - ВАРИАНТ чрез формата за контакти - горе в дясно на страницата

Формата за КОНТАКТИ - горе в дясно на сайта, е бърз начин да поръчате желания от Вас продукт без да се регистрирате в магазина.

Изберате да адресирате заявката си до 'Обслужване на клиенти' , въвеждате e-mail адреса си, на полето 'номер на поръчка' не въвеждате нищо и накрая в свободен текст указвате желаният от Вас продукт, като посочите адрес за доставка и тел. номер за потвърждение на поръчката и обратна връзка с Вас.


Пазарувайки от SportniDobavki, може да сте напълно сигурни и спокойни! Екипът на SportniDobavki.com гарантира пълна анонимност, дискретност и не на последно място сигурност за вашите данни и продуктите които ще поръчате!


Най-търсени

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

Isoflex AllMax - изофлекс протеин изолат

93,00 лв 105,00 лв
Ограничена специална оферта
C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

C:VOL AllMax - добавка за след тренировка

62,00 лв 70,00 лв
Ограничена специална оферта

С намалена цена

Наскоро прегледани

Няма продукти

Меню