ХОРМОН СТИМУЛАТОРИ

 • Хормон на разтежа
  Хормон на разтежа

  Растежният хормон, известен също като соматотропин или соматропин, е пептиден хормон, който стимулира мускулният растеж, клетъчното размножаване /делене/ и регенерацията. Ефектите от повишено ниво на растежен хормон включват, намаляване на мазнините в тялото, увеличаване на мускулната маса, увеличаване на костната плътност, повишени нива на енергия, подобряване цвета на кожата, повишена сексуална функция, както и подобрена функция на имунната система и подмладяване.

 • Тестостерон
  Тестостерон

  Хормонът тестостерон е от групата на половите хормони. Тестостерона е ключов хормон, играещ важна роля при много функции в мъжкото и женското тяло. Тестостерона е важен за нормалната сексуална функция, производството на сперма при мъжете, синхронизира хормоналният баланс при жените. Тестостеронът има ключова роля за мускулното развитие и тонус. Колкото повече естествен тостестерон произвежда организма, толкова по силно и мускулесто ще стане тялото ни.

 • Инсулин
  Инсулин

  Инсулина позволява да се трупат хранителни вещества, аминокиселини и глюкоза в мускулните клетки. Приемът на инсулинови регулатори / имитароти /, значително стимулира и увеличава синтеза на протеин в мускулите. Инсулина може също така да увеличи производството на тестостерон чрез повишаване на LH и FSH. В крайна сметка, инсулина е много анаболен хормон.

 • Анти Естрогени
  Анти Естрогени

  Анти естрогените са важна част от добавките на истиснкия билдер. Когато нивото на тестостерона се повиши повече от нормалното за даден организъм, същият винаги се стреми да намери хормонален баланс. Вследствие на което не само тестостерона се повишава, а и много други хормони. Естрогена е един от тези хормони, той има неприятни странични ефекти върху тялото. ' Най-приятният ' нежелан ефект ако можем така да кажем е водната задръжка и натрупването на мазнини, най-неприятния е гинекомастията. За да избегнем това са ни нужни естроген блокери или естроген регулатори за да държат нивата на естрогена ниски и да не позволяват тестостерона да ароматизира / да се преобеазува в естроген /.

на страница
Показване на 1 - 11 от 27 артикула
 • 9,67 лв В наличност
  Специално създадена добавка с  Калций, Магнезий и Цинк за повишаване на издръжливостта, силата и растежа на мускулатурата..
 • 24,92 лв В наличност
  Блокира натрупването на мазнини и излишни килограми, много подходяща добавка през периодите на чистене от мазнини или диети за отслабване.
 • 28,75 лв В наличност
  GABA aктиватора и увеличава секрецията и отделянето на растежен хормон ..
 • 29,92 лв В наличност
  Билката Tribulus Terrestris е добре известна със свойството си да повишава собственото производство на тестостерон...
 • 30,00 лв В наличност
  NOW Maca е силен афродизиак, подсилва либидото и сексуалната функция. Мака повишава физическа енергия и издръжливост. Стимулира мозъчната дейност и концентрацията. Подобрява хормоналния баланс. Увеличава работоспособността и намалява стреса. Облекчава смущенията при менопауза и менструални проблеми.
 • 30,00 лв В наличност
  ALLmax D-Aspartic Acid е Аспарагинова киселина, която ще повиши нивото на тестостерона в тялото Ви напълно по естествен начин.
 • 31,00 лв В наличност
  NOW Saw Palmetto Extract е хранителна добавка за поддържане на здравословна функция на простатата. Проучванията показват, че екстракт Сау Палмето, освен като противовъзпалително средство, повишава собствения тестостерон при мъже.
 • 36,50 лв В наличност
  AllMax ZMA е мощна нестероидна, изцяло натурална хранителна добавка, клинично доказан за увеличаване на свободния тестостерон, общ тестостерон и инсулин-подобен растежен фактор (IGF-1).
 • 37,00 лв В наличност
  SAN Tribuvar 500 Bulgarian е изцяло натурален продукт, синтезиран от билката бабини зъби, най-важното за този продукт е че със стандартизиран екстракт от Български Трибулус Терестрис.
 • 39,00 лв В наличност
  SAN Testo Hardcore е уникален продукт за покачване на собствения тестостерон. Тесто Хардкор е комбининация от Трибулус терестрис и ZMA.
 • 40,00 лв В наличност
  TribX 90 на AllMax е качествен Трибулус терестрис, известен като Бабини зъби. Добавката повишава тестостерона по естествен начин.
Показване на 1 - 11 от 27 артикула

Наскоро прегледани

Няма продукти

Меню